Батериска Убодна Пила 18V без батерија

Батериска Убодна Пила 18V без батерија

3180 ден

Нема на залиха

Шифра: 58Г011 Категории

Батериска Убодна Пила која користи 18V Li-Ion батерии. Уредот е дизајниран за прецизно и брзо сечење на дрво и метал со максимална дебелина од 80мм и 10мм соодветно. Системот за контрола на брзината овозможува работа при брзина од 0 до 2.400 удари во минута. Убодната пила подножје од алуминиум со подесив агол на сечење од 0° до 45° во лево и во десно. Има и тристепенски прекинувач за подесување на движењето, што  овозможува да се зголеми брзината на сечење за одредени материјали. Уредот има опција за менување на сечивото без клуч како и LED светилка за осветлување на местото не сечење. Убодната пила има должина на ударот од 25мм и обезбедена е проѕирен оклоп изработен од квалитетна поликарбонатна пластика. Држачот за уредот е адаптиран да работи со сечива во Т облик. Рачката има и обичен прекинувач кој има заштита за случајно вклучување, Рачката е обложена со материјал против лизгање за поголема удобност и безбедност при користење. За да се подобри собирањето на прашината, уредот е опремен со дувалка за одведување на прашината. Во пакетот следува и паралелна водилка.