Батериска светилка 18V Li-ion без батерија

Батериска светилка 18V Li-ion без батерија

900 ден

Нема на залиха

Шифра: 58Г007 Категории

Батериска светилка која користи18V Li-ion батерија на GRAPHITE. Има три висококвалитетни LED диоди кои емитираат светлина со температура од 7000 K. Диодите се со широк агол на осветлување од 120 степени и голем флукс на осветленост од 260 lm. Конструкцијата на светилката е со 5 различни позиции со што може да се избира аголот на осветлување при работа. Ергономски дизајнираната рачка е прекриена со материјал против лизгање со што светилката цврсто лежи на дланката. Светилката е опремена и со метален клип за прикачување.