Батериска Ротациона Брусaлка 18V без батерија - Baucentar
Батериска Ротациона Брусaлка 18V без батерија

Батериска Ротациона Брусaлка 18V без батерија

1560 ден

Има на залиха

1560 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Батериска Ротациона Брусaлка која користи 18V Li-Ion батерии на GRAPHITE. Брусилката е дизајнирана финална обработка на цврсти и рамни површини и користи влошки за брусење со дијаметар до 125мм со можност за прикачување на самолепливи брусни хартии. Алатката работи со три брзини на ротирање: 5000/7000/9000 врт/мин. и соодветно на нив со три фреквенции на осцилирање: 10000/14000/18000 осц/мин. Амплитудата на осцилациите е 2.7 мм. Рачката на уредот е обложена со материјал против лизгање за да може уредот безбедно и удобно да се користи со една или со две раце. Брусилката има и ефикасен систем за одведување на прашината со што отпадната прашина која настанува при работењето не пречи во работата. Во пакетот со уредот следуваат: резервоар за отпадна прашина и брусна хартија.

Бренд

Graphite