Апарат за заварување инвертер 200А 230V ИГБТ

Апарат за заварување инвертер 200А 230V ИГБТ

12700 ден

Нема на залиха

Шифра: 56Х813 Категории

Апарат за заварување инвертер кој е одлично решение за аматерски и полупрофесионални потреби за заварување. Се напојува од регуларна напонска мрежа од 230 V со стандарден приклучок. Со користење на биполарни транзистори с висока моќност се постигнува голема ефикасност и прецизност во работењето. Опцијата за жежок старт е за полесно иницирање на електричниот лак и започнување на процесот на заварување. Уредот има многу мала маса од 5,8 кг и згодна рачка за полесно носење. Уредот е целосно опремен со кабли, маска за заварување, чекан и може да се користи веднаш без никакви посебни подготовки. Има вентилатор за разладување и заштита од куса врска со што се гарантира долго работење беџ грешки. Има флексибилен и цврст кабел долг 2 метри, обложен со гума. Кабелот е дизајниран за професионално и индустриско заварување во внатрешни и надворешни услови.