Градинарско црево за наводнување 50м 3/4" - Baucentar
Градинарско црево за наводнување 50м 3/4″

Градинарско црево за наводнување 50м 3/4″

3250 ден

Нема на залиха

Градинарско црево за наводнување со пречник од 19мм (3/4″) и должина од 50 метри. При самата изработка на цревото вградена е заштита од оштетувања од сончева светлина, како и систем против развивање на алги во неговата внатрешност. Поради тоа, овозможено е ова црево беспрекорно да се користи долг период. Градинарското црево може да се користи за воден тек со притисок до 25 бари. Цревото ги задржува сите свои карактеристики во широк опсег на температури од -10°C до 45°C.

Бренд

Verto