Градинарско црево за наводнување 20м 1/2″

Градинарско црево за наводнување 20м 1/2″

684 ден

Нема на залиха

Градинарско црево за наводнување со пречник од 13мм (1/2″) и должина од 20 метри. При самата изработка на цревото вградена е заштита од оштетувања од сончева светлина, како и систем против развивање на алги во неговата внатрешност. Поради тоа, овозможено е ова црево беспрекорно да се користи долг период. Градинарското црево може да се користи за воден тек со притисок до 25 бари. Цревото ги задржува сите свои карактеристики во широк опсег на температури од -10°C до 45°C.

Бренд

Verto