Шпиц SDS Max 18х400мм - Baucentar
Шпиц SDS Max 18х400мм

Шпиц за ударна дупчалка со дијаметар 18 мм и должина од 400 мм. Има и SDS Max потпора изработена од зајакнат карбонизиран челик кој е одличен за механичко длетување на дупки во бетон, во камен и во цигли. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Verto