Прскалка со сет спојки 1/2 - Baucentar
Прскалка со сет спојки 1/2

Прскалка со сет спојки 1/2

750 ден

Има на залиха

750 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Овој сет содржи прскалка за вода со пластична рачка која има вградено рачка за регулирање на млазот и седум различни шеми на прскање. Преку рачката може да се регулира големината на млазот според потребите. Во сетот се вклучени и: двојна спојка за црево (13мм 1/2″), стоп спојка за црево (13мм 1/2″) и спојка за чешма (13мм 1/2″). Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи и стандардни црева за наводнување (1/2″ – 3/4″).

Бренд

Verto