Мала мотика со 2 рога 340мм - Baucentar
Мала мотика со 2 рога 340мм

Мала мотика со 2 рога 340мм

120 ден

Нема на залиха

Мала мотика со должина од 340 мм. Забите се изработени од цврст челик, отпорни се на деформации. Рачката е обложена со гума и е со ергономски облик. Многу добро се припива на раката и тешко се лизга со што се зголемува контрола при користењето. Многу корисна алатка за градинарски работи.

Бренд

Verto