Длето SDS+ 17х50х350мм - Baucentar
Длето SDS+ 17х50х350мм

Длето за ударна дупчалка со дијаметар 17 мм, ширина од 50 мм и должина од 350 мм. Има и SDS+ потпора изработена од зајакнат карбонизиран челик кој е одличен за механичко длетување на дупки во бетон, во камен и во цигли. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Verto