Длето SDS+ 14х20х250мм - Baucentar
Длето SDS+ 14х20х250мм

Длето за ударна дупчалка со дијаметар 14 мм, ширина од 20 мм и должина од 250 мм. Има и SDS+ потпора изработена од зајакнат карбонизиран челик кој е одличен за механичко длетување на дупки во бетон, во камен и во цигли. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Verto