Бургија за бетон SDS+ S4 6х160мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 6х160мм

Бургија за бетон SDS+ S4 6х160мм

79 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон SDS+ со пречник од 6 мм и должина од 160 мм. На врвот има крст оплеменет со карбид во зрнца за поефективно дупчење во бетон. Работниот дел од бургијата изнесува 100мм. Двојната S4 резба обезбедува правилно формирање на дупката и штити од прегревање на бургијата.

Бренд

Verto