Бургија за бетон SDS+ S4 6х110мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 6х110мм

Бургија за бетон SDS+ S4 6х110мм

70 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон SDS+ со пречник од 6 мм и должина од 110 мм. На врвот има крст оплеменет со карбид во зрнца за поефективно дупчење во бетон. Работниот дел од бургијата изнесува 50мм. Двојната S4 резба обезбедува правилно формирање на дупката и штити од прегревање на бургијата.

Бренд

Verto