Бургија за бетон SDS+ S4 8х160мм х 10 пар. - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 8х160мм х 10 пар.

Бургија за бетон SDS+ S4 8х160мм х 10 пар.

494 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон SDS+ со пречник од 8 мм и должина од 160 мм. На врвот има крст оплеменет со карбид во зрнца за поефективно дупчење во бетон. Работниот дел од бургијата изнесува 110мм. Двојната S4 резба обезбедува правилно формирање на дупката и штити од прегревање на бургијата. Спакувано во пластична кутија. Во кутијата има 10 парчиња.

Бренд

Verto