Бургија за бетон SDS+ S4 12х160мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 12х160мм

Бургија за бетон SDS+ S4 12х160мм

84 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон SDS+ со пречник од 12 мм и должина од 160 мм. На врвот има крст оплеменет со карбид во зрнца за поефективно дупчење во бетон. Работниот дел од бургијата изнесува 100мм. Двојната

Бренд

Verto