Бургија за бетон црно бела 18х160мм - Baucentar
Бургија за бетон црно бела 18х160мм

Бургија за бетон црно бела 18х160мм

140 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон со пречник од 18 мм и должина од 160 мм. Работниот дел од бургијата е 40мм. Оплеменета е со карбид во зрнца за зголемена отпорност на високи температури. Резбата на врвот на бургијата го намалува отпорот при дупчење. Спакувано во блистер пакување.

Бренд

Verto