Бургија за бетон SDS+ S4 8х160мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 8х160мм

Бургија за бетон SDS+ S4 8х160мм

90 ден

Има на залиха

90 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Бургија за бетон SDS+ со пречник од 8 мм и должина од 160 мм. На врвот има крст оплеменет со карбид во зрнца за поефективно дупчење во бетон. Работниот дел од бургијата изнесува 110мм. Двојната S4 резба обезбедува правилно формирање на дупката и штити од прегревање на бургијата.

Бренд

Verto