Бургија за бетон SDS+ S4 12х210мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 12х210мм

Бургија за бетон SDS+ S4 12х210мм

140 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон SDS+ со пречник од 12 мм и должина од 210 мм. На врвот има крст оплеменет со карбид во зрнца за поефективно дупчење во бетон. Работниот дел од бургијата изнесува 150мм. Двојната S4 резба обезбедува правилно формирање на дупката и штити од прегревање на бургијата.

Бренд

Verto