Бургија За Метал HSS-TIN 9.5х125мм - Baucentar
Бургија За Метал HSS-TIN 9.5х125мм

Бургија За Метал HSS-TIN 9.5х125мм

192 ден

Нема на залиха

Бургија за метал HSS со пречник од 9.5 мм и должина од 125мм. Работниот дел од бургијата е 81мм. Изработена е од висококвалитетна челична легура 9341. Прекриена е со дополнителен слој титаниум нитрид за да се намали механичкиот отпор и да се задржи квалитетот на изработената дупка, особено кога се дупчи со автоматизирани дупчалки. Аголот од 135° степени и ивицата за длетување овозможува лесно дупчење без претходно пунктирање. Оваа бургија е одлична за дупчење во метали како челик, лиено железо и други материјали како бакар, алуминиум, бронза и слично. Спакувано во блистер пакување.

Бренд

Graphite