Бургија За Метал HSS-CO 8.0х117мм - Baucentar
Бургија За Метал HSS-CO 8.0х117мм

Бургија За Метал HSS-CO 8.0х117мм

275 ден

Нема на залиха

Бургија за метал HSS со пречник од 8.0 мм и должина од 117мм. Работниот дел од бургијата е 75мм. Изработена е од висококвалитетна M35 HSS легура со 5% додаден кобалт. Аголот од 135° степени и ивицата за длетување овозможува лесно дупчење без претходно пунктирање. Благодарение на издржливоста на легурата на високи температури, бургијата е одлична за дупчење во цврсти машински материјали како нерѓосувачки челик, огноотпорен челик и слично. Спакувано во блистер пакување. Во кутијата има 1 парче.

Бренд

Graphite