Бургија За Дрво 20х152мм - Baucentar
Бургија За Дрво 20х152мм

Бургија За Дрво 20х152мм

87 ден

Нема на залиха

Бургија за дрво со пречник од 20 мм и должина од 152мм. Благодарение на специјалниот облик на сечивото на бургијата овозможено е двојно да се зголеми брзината на дупчење. Шестоаголниот држач за брзо менување овозможува оваа бургија да се користи и со дупчалки со магнетни држачи и со батериски одвртувачи. Спакувано во блистер пакување.

Бренд

Graphite