Бургија за бетон SDS+ S4 8х260мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 8х260мм

Бургија за бетон SDS+ S4 8х260мм

200 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон со SDS+ држач и пречник од 8 мм и должина од 260 мм. Има прекрстен врв изработен од фин зацврснат карбид  за ефикасно дупчење во бетон. Работната должина на бургијата е 200 мм. Двојната S4 резба овозможува правилно формирање на дупката и го спречува прегревањето. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Graphite