Бургија за бетон SDS+ S4 6х110мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 6х110мм

Бургија за бетон SDS+ S4 6х110мм

75 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон со SDS+ држач и пречник од 6 мм и должина од 110 мм. Има прекрстен врв изработен од фин зацврснат карбид  за ефикасно дупчење во бетон. Работната должина на бургијата е 50 мм. Двојната S4 резба овозможува правилно формирање на дупката и го спречува прегревањето. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Graphite