Бургија за бетон SDS+ S4 24х600мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 24х600мм

Бургија за бетон SDS+ S4 24х600мм

780 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон со SDS+ држач и пречник од 24 мм и должина од 600 мм. Има прекрстен врв изработен од фин зацврснат карбид за ефикасно дупчење во бетон. Работната должина на бургијата е 550 мм. Двојната S4 резба овозможува правилно формирање на дупката и го спречува прегревањето. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Graphite