Бургија за бетон SDS+ S4 11х260мм - Baucentar
Бургија за бетон SDS+ S4 11х260мм

Бургија за бетон SDS+ S4 11х260мм

114 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон со SDS+ држач и пречник од 11 мм и должина од 260 мм. Има прекрстен врв изработен од фин зацврснат карбид за ефикасно дупчење во бетон. Работната должина на бургијата е 210 мм. Двојната S4 резба овозможува правилно формирање на дупката и го спречува прегревањето. Спакувано со пластична кука.

Бренд

Graphite