Бургија За Бетон Црно Бела 8х120мм - Baucentar
Бургија За Бетон Црно Бела 8х120мм

Бургија За Бетон Црно Бела 8х120мм

100 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон со пречник од 8 мм и должина од 120 мм. Работната должина на бургијата е 80 мм. Наменета е за дупчење во цврсти материјали како бетон и во керамички материјали без опасност од лизгање на почетокот на дупчење благодарение на врвот на бургијата изработен од цврст карбид во облик на пеперутка. Спакувано во пластична цевка со кука.

Бренд

Graphite