Бургија за бетон црно бела 6 х 100мм - Baucentar
Бургија за бетон црно бела 6 х 100мм

Бургија за бетон црно бела 6 х 100мм

26 ден

Нема на залиха

Бургија за бетон со пречник од 6 мм и должина од 100 мм. Работниот дел од бургијата е 60мм. Оплеменета е со карбид во зрнца за зголемена отпорност на високи температури. Резбата на врвот на бургијата го намалува отпорот при дупчење. Спакувано во блистер пакување.

Бренд

Verto