Бургија дијамантска 53х30мм - Baucentar
Бургија дијамантска 53х30мм

Бургија дијамантска 53х30мм

744 ден

Нема на залиха

Дијамантска бургија која има сечиво со галвански нанесено дијамантско јадро. Има пречник од 53 мм и должина од 30 мм. Наменета е за дупчење во цврсти материјали како керамички и камени материјали (гранит, мермер). Спакувано на картичка.

Бренд

Graphite