Брза спојка за црево (3/4”) - Baucentar
Брза спојка за црево (3/4”)

Брза спојка за црево (3/4”)

41 ден

Има на залиха

41 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Брза спојка за црево со пречник од 19мм (3/4″) која овозможува двонасочен тек на водата. Оваа брза спојка е изработена од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto