Брза спојка за црево (1/2”) - Baucentar
Брза спојка за црево (1/2”)

Брза спојка за црево (1/2”)

47 ден

Има на залиха

47 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Брза спојка за црево со пречник од 13мм (1/2″) која овозможува двонасочен тек на водата. Оваа брза спојка е изработена од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto