Брза спојка за црево (1/2”-5/8”) со гумена облога

Брза спојка за црево (1/2”-5/8”) со гумена облога

125 ден

Има на залиха

125 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 15Г730 Категории

Брза спојка за црева со пречник од 13мм (1/2″-5/8”) која овозможува двонасочен тек на водата. Оваа брза спојка е изработена од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период. Комбинацијата со гумена облога овозможува полесно ракување со спојката без лизгање.