Всисувач/Дувач На Лисја Универзалгарден 1800W - Baucentar
Всисувач/Дувач На Лисја Универзалгарден 1800W

Всисувач/Дувач На Лисја Универзалгарден 1800W

6089 ден

Има на залиха

6089 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Овозможува тихо, едноставно и разновидно чистење на градината.

Се одликува со икслучително ниско ниво на бучава од 99 dB (A).

Намалено ниво на звучна моќност и до 75% (ProSilence)

Разновидно чистење на градината: Функцијата 3во1 овозможува издувување, всисување и сецкање на лисјата

Едноставна и брза промена на режимот, без алати, само со помош на механизмот за брзо отпуштање.

Кесата за собирање на отпадоците со брзо откачување поседува одбојници за нечистотии кои се отпорни на влага.

Мал, лесен и ергономичен усисувач со одлични можности за ракување во градината.

Бренд

Bosch