Аголна Брусaлка Електр. ГВС 750 750W ф125мм - Baucentar
Аголна Брусaлка Електр. ГВС 750 750W ф125мм

Аголна Брусaлка Електр. ГВС 750 750W ф125мм

5500 ден

Нема на залиха

Номинална влезна моќност 750 W
Број на вртежи во празен од 11.000 врт/мин
Навој на брусното вретено M 14
Пречник на дискот 125 мм
Гумена брусна чинија со пречник 115 мм
Лончеста четка со пречник 75 мм
Маса 1.9 кг

Бренд

Bosch