Бензински Тример За Трева 1.4kW 255/460мм - Baucentar
Бензински Тример За Трева 1.4kW 255/460мм

Бензински Тример За Трева 1.4kW 255/460мм

5843 ден

Нема на залиха

Бензински тример за трева со мотор со моќност од 1400 W. Се погонува на бензински мотор кој го врти ножот за сечење со голема ефикасност и минимални губитоци на снага. Благодарение на главата на тримерот која може да се замени, тревата може да се сече со конец за тример или со нож со три сечива со дијаметар од 255 мм. Главата и сечивата се поставени на лежишта со лагери што дава стабилност и долготрајност на тримерот. Тримерот има рачка со ергономски дизајн и е обложена со гума. Во пакетот со тримерот следуваат додатоци како што се каиш за прикачување на тримерот на телото, клуч за замена на ножевите, облоги за сечивата и нож со три сечива. Изработен е според регулативата и стандардите за безбедност на ЕУ.

Бренд

Verto