Апарат за заварување инвертер 160А 230V ИГБТ - Baucentar
Апарат за заварување инвертер 160А 230V ИГБТ

Апарат за заварување инвертер 160А 230V ИГБТ

7959 ден

Има на залиха

7959 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 56Х812-ФЅЦ Категории

Апарат за заварување инвертер кој е одлично решение за аматерски и полупрофесионални потреби за заварување. Се напојува од регуларна напонска мрежа од 230 V со стандарден приклучок. Со користење на биполарни транзистори с висока моќност се постигнува голема ефикасност и прецизност во работењето. Опцијата за жежок старт е за полесно иницирање на електричниот лак и започнување на процесот на заварување. Уредот има многу мала маса од 5,1 кг и згодна рачка за полесно носење. Уредот е целосно опремен со кабли, маска за заварување, чекан и може да се користи веднаш без никакви посебни подготовки. Има вентилатор за разладување и заштита од куса врска со што се гарантира долго работење беџ грешки. Има флексибилен и цврст кабел долг 2 метри, обложен со гума. Кабелот е дизајниран за професионално и индустриско заварување во внатрешни и надворешни услови.

Бренд

Graphite