Пумпа градинарска пумпа за вода PG4600X 1100W 4600 l/h - Baucentar
Пумпа градинарска пумпа за вода PG4600X 1100W 4600 l/h
-30%

Пумпа градинарска пумпа за вода PG4600X 1100W 4600 l/h

4900 ден

Нема на залиха

-Капацитет: 4600 лит/час
-Максимална висина: 45м
-Јачина на мотор: 1100W
-Напојување V/Hz: 230/50
-Тежина: 9.1 кг
-Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Бренд

Annovi Reverberi