Правосмукалка универзал мокро/суво WD25 1200W - Baucentar
Правосмукалка универзал мокро/суво WD25 1200W

Правосмукалка универзал мокро/суво WD25 1200W

5350 ден

Нема на залиха

-Проток на воздух: 28 лит/сек
-Притисок (Kpa): 17
-Капацитет на корпата за отпадок: 20 лит
-Јачина на мотор: 1200W
-Напојување V/Hz: 230/50
-Тежина: 7.3кг
-Димензии: 40x35x86.8
-Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Бренд

Annovi Reverberi