Потопна пумпа за чиста вода PS6000PC 250W 6000 l/h - Baucentar
Потопна пумпа за чиста вода PS6000PC 250W 6000 l/h

Потопна пумпа за чиста вода PS6000PC 250W 6000 l/h

3490 ден

Нема на залиха

-Капацитет: 6000 лит/час
-Максимална длабочина: 6м
-Максимална висина:6м
-Јачина на мотор: 250W
-Напојување V/Hz: 230/50
-Тежина: 3.7 кг
-Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Бренд

Annovi Reverberi