Потопна пумпа за чиста вода-инокс PS16500XD 1100W 16500 l/h - Baucentar
Потопна пумпа за чиста вода-инокс PS16500XD 1100W 16500 l/h

Потопна пумпа за чиста вода-инокс PS16500XD 1100W 16500 l/h

6300 ден

Нема на залиха

-Капацитет: 16.500 лит/час
-Максимална висина: 10.5м
-Јачина на мотор: 750W
-Напојување V/Hz: 230/50
-Тежина: 6.6 кг
-Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Бренд

Annovi Reverberi