Перач под висок притисок EASY 1.4 kW 110 bar - Baucentar
Перач под висок притисок EASY 1.4 kW 110 bar

Перач под висок притисок EASY 1.4 kW 110 bar

3893 ден

-Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi

-Макс. проток на вода: 370 лит/час

-Макс. температура на вода: 50˚Ц

-Јачина на мотор: 1400 W

-Напојување V/Hz  230 / 50

-Тип на пумпа: алуминиумска глава на пумпата

-Димензии (ДхШхВ): 270х280х670 мм

-Должина на кабел: 5 м

-Должина на црево: 8 м

-Тежина на перачот: 6.7 кг

-TSS (TotalStop SYSTEM)

-Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Има на залиха

3893 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

-Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi
-Макс. проток на вода: 370 лит/час
-Макс. температура на вода: 50˚Ц
-Јачина на мотор: 1400 W
-Напојување V/Hz 230 / 50
-Тип на пумпа: алуминиумска глава на пумпата
-Димензии (ДхШхВ): 270х280х670 мм
-Должина на кабел: 5 м
-Должина на црево: 8 м
-Тежина на перачот: 6.7 кг
-TSS (TotalStop SYSTEM)
-Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Бренд

Annovi Reverberi