Перач под висок притисок 4K Twins Flow 2.5kW 150 bar

Перач под висок притисок 4K Twins Flow 2.5kW 150 bar

17900 ден

Нема на залиха

-Макс. работен притисок: 150 bar
-Макс. проток на вода: 810 лит/час
-Макс. температура на вода: 50˚Ц
-Јачина на мотор: 2500 W
-Напојување V/Hz: 230 / 50
-Тип на пумпа: алуминиумска глава на пумпата
-Должина на кабел: 5 м
-Должина на црево: 8 м
-Тежина на перачот: 14 кг
-Дополнителни елементи: моталка за црево
-TSS (TotalStop SYSTEM)
-Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Бренд

Annovi Reverberi