Перач под висок притисок-топла вода HOT 1509 2500W 150bar - Baucentar
Перач под висок притисок-топла вода HOT 1509 2500W 150bar

Перач под висок притисок-топла вода HOT 1509 2500W 150bar

81700 ден

Нема на залиха

Пумпата е изработена од месинг.
Механички склоп – TRIPLEX триклипна пумпа со керамички клипови. систем на спојување со прачки, TSS прекинувач за целосно исклучување на високопротисниот перач, вграден регулатор за притисок автоматски проточен вентил, гасење на греачот со неколку секунди одложување, во случај на недостаток на вода сигурносниот прекинувач на притисок го сиклчучува греачот, термална заштита на моторот, вертикален греач од нерѓосувачко железо, спиралната функција на ладење на водата се стартува со независен електромотор, двојно спирално загревање, на база на огноотпорно спојување, професионална двоцевна дизел пумпа, термостат, резервоар за гориво од 15 литри, резервоар за детергент 4 литри, филтери за вода и гориво, високопритисно црево, пиштол и млазница, регулатор на главата за висок и низок притисок, лепзеста млазница за распрскување.

Детални карактеристики
Највисок притисок 150 bar
Моќност на моторот 2,5 kW
Најголема брзина на проток на вода 500 l/h
Максимална темепратура на водата 90°C
Маса 52,8kg

Стандарден прибор
Пиштол AL 15 3/8”(M) M22x1,5 (100° C)
Млазница со систем за распрскување
Должина на цревото не перачот 8m 155°C – 250 bar
Млазници (3104) – (1503)
Сад за детергент

Бренд

Annovi Reverberi