Алуминиумска скала еднострана дводелна 2х9 со продолжеток - Baucentar
Алуминиумска скала еднострана дводелна 2х9 со продолжеток

Алуминиумска скала еднострана дводелна 2х9 со продолжеток

6400 ден

 

 

 

Нема на залиха

Шифра: 7209АЛВ Категории

Дводелна алуминиумска скала со продолжеток со 2х9 газишта. Должината на скалата е 256см кога е склопена и 426см кога е расклопена. Ширината на скалата е 397мм. Гарантниот период за скалата изнесува 5 години. Скалите се со потекло од ЕУ. Произведени се во Алве, најголемата чешка фабрика за производство на алуминиумски скали и скелиња. Скалите се подложени на строги тестови на акредитирана тест лабораторија согласно европскиот стандард EN 131 за носивост до 150 кг.

 

 

Бренд

Alve