Алуминиумска скала двострана 2х3

Алуминиумска скала двострана 2х3

2550 ден

 

 

 

Нема на залиха

Шифра: 1923АЛВ Категории

Двострана алуминиумска скала 3 широки газишта од двете страни.. Должината на скалата е 61см. Ширината на скалата 413мм. Гарантниот период за скалата изнесува 5 години. Скалите се со потекло од ЕУ. Произведени се во Алве, најголемата чешка фабрика за производство на алуминиумски скали и скелиња. Скалите се подложени на строги тестови на акредитирана тест лабораторија согласно европскиот стандард EN 131 за носивост до 150 кг.

 

 

Бренд

Alve