Алуминиумска еднострана дводелна скала 2х6.0м - Baucentar
Алуминиумска еднострана дводелна скала 2х6.0м

Алуминиумска еднострана дводелна скала 2х6.0м

15200 ден

Нема на залиха

Шифра: КАС-260 Категории

Дводелна еднострана алуминиумска скала со должина 2 х 6.0 метри. Должината на скалата е 6 метри кога е склопена и 12 метри кога е расклопена. Ширината на скалата е 42см и висока 14см. Скалите се расклопливи, релативно лесни за кревање или носење. Цврсти и широки газишта за поголема удобност и безбедност при користење. Газиштата не се лизгачки. Завршетоци од нелизгачка гума на обата краја на скалите. Изработени се од специјална легура на алуминиум без примеси на челик. Предвидени за максимален товар од 150 килограми. Зајакнати ногарки на скалата. Масата на скалата е 21.1 килограми. Скалите се со потекло од Турција и изработени се од еко алуминиум.

Бренд

Kanat