Алуминиумска двострана скала 5+5 103см

Алуминиумска двострана скала 5+5 103см

2850 ден

Нема на залиха

Шифра: КАМ-215 Категории

Алуминиумска двострана скала со газишта од двете страни. Скалата има 5+5 газиштА. Вкупната висина на скалата е 103см. Кога е отворена скалата, подножјето е со димензии 46 х 85см. Скалите се расклопливи, релативно лесни за кревање или носење. Цврсти и широки газишта за поголема удобност и безбедност при користење. Газиштата не се лизгачки. Завршетоци од нелизгачка пластика на обата краја на скалите. Спакувани во провидна фолија. Изработени се од специјална легура на алуминиум без примеси на челик. Предвидени за максимален товар од 150 килограми. Зајакнати ногарки на скалата. Масата на скалата е 5.1 килограми. Скалите се со потекло од Турција и изработени се од еко алуминиум.

 

Бренд

Kanat