Батериска Аголна Брусалка ГВС 18В-10 ф125мм - Baucentar
Батериска Аголна Брусалка ГВС 18В-10 ф125мм

Батериска Аголна Брусалка ГВС 18В-10 ф125мм

11200 ден

Нема на залиха

Акумулаторска аголна брусалка која се одликува со својата скромна големина а може да се користи и за потешки работни задачи. Оваа брусалка го следни најновиот тренд на снага и на времето на работење. Уредот има нов тип на мотор без четкички и батерии ProCORE18V. Овој уред овозможува три типа на врвна заштита на корисникот – Drop Control, Fast Brake и KickBack Control. Управување со уредот исто така е врвно благодарение на заштитниот капак без клуч, на затезната навртка без клуч (само М14) и на тенката рачка. Уредот има и нов практичен дизајн на копчето прекинувач.

Бројот на вртежи во празен од е 9.000 вртежи во минута. Напонот на батериите е 18V. Навојот на брусното вретено е од тип М14. Главната рачка му е во форма на буре. Може да се користи за плочи за брусење со дијаметар до Ø 125мм. Брусалката е широка 73мм, долга 280мм и висока 100мм. Без батерија тешка е 2,1кг.
Нивото на звучен притисок е 78,5 dB(A), а нивото на звучна моќност е 89,5 dB(A).

Бренд

Bosch