Аголна Брусилка ГВС 24-230 ЈХ 2400W ф230мм мек старт

Аголна Брусилка ГВС 24-230 ЈХ 2400W ф230мм мек старт

13400 ден

Нема на залиха

Електрична аголна брусилка која се одликува со својата мала маса.  Со оваа брусилка се постигнуваат одлични резултати благодарение на моторот со номинална влезна моќност од 2.400W со константна електроника. Уредот има компактна конструкција за полесно и побезбедно ракување како и поголема контрола над уредот. Има заштита од самостојно стартување на машината во случај на прекин на напојување со електрична енергија.

Бројот на вртежи во празен од е од 6.500 вртежи во минута. Предадената моќност на уредот е 700W. Навојот на брусното вретено е од тип М14. Главната рачка му е во форма на буре. Може да се користи за плочи за брусење со дијаметар до Ø 230мм. Брусилката е тешка е 5,2кг. Голема предност е прекинувачот за вклучување кој може да се блокира за постојано работење на уредот.

Нивото на звучен притисок е 93 dB(A), а нивото на звучна моќност е 104 dB(A).

Бренд

Bosch