Аголна брусилка ГВС 20-230 Х 2000W ф230мм - Baucentar
Аголна брусилка ГВС 20-230 Х 2000W ф230мм

Аголна брусилка ГВС 20-230 Х 2000W ф230мм

7695 ден

Нема на залиха

Номинална влезна моќност 2.000 W
Број на вртежи во празен од 6.600 врт/мин
Навој на брусното вретено М 14
Главна рачка – стап
Пречник на дискот 230 мм
Маса 5.1 кг

Бренд

Bosch