Прскалки Archives - Baucentar
  -10%

  Метален пиштол за прскање воден млаз

  503 ден
  -10%

  Метална прскалка со држач за во земја

  1493 ден
  -10%

  Млазница за црево со гумена рачка

  180 ден
  -10%

  Млазница За Црево Со Пластична Рачка

  103 ден
  -10%

  Млазница за црево со сет спојки (1/2”)

  234 ден
  -10%

  Млазница со контрола на палец

  596 ден
  -10%

  Пластичен пиштол за прскање воден млаз

  485 ден
  -10%

  Пластичен пиштол за прскање млаз

  512 ден
  -10%

  Пластичен пиштол со 7 шеми на прскање вода

  557 ден
  -10%

  Пластичен пиштол со 8 шеми на прскање вода

  350 ден
  -10%

  Пластична кружна прскалка со 8 шеми на прскање вода

  521 ден
  -10%

  Пластична млазница за прскање воден млаз

  125 ден
  -10%

  Пластична прскалка со држач за во земја со 5 шеми на прскање

  422 ден
  -10%

  Пластична троделна ротациона прскалка

  700 ден
  -10%

  Подесив метален пиштол за прскање со телескопска рачка и 8 шеми на прскање

  2393 ден
  -10%

  Подесива млазница со регулација

  486 ден
  -10%

  Прскалка ротациона правоаголна

  1890 ден
  -10%

  Прскалка со сет спојки 1/2

  765 ден
  -10%

  Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 15 литри

  1790 ден
  -10%

  Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 3 литри

  607 ден
  -10%

  Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 5 литри

  675 ден
  -10%

  Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 7 литри

  855 ден
  -10%

  Рачна прскалка со 7 видови прскање и контрола на палец

  567 ден
  -10%

  Рачна прскалка со 7 видови прскање и регулација

  486 ден
  -10%

  Рачна прскалка со 8 видови прскање и контрола со палец

  351 ден
  -10%

  Рачна Прскалка со 8 видови прскање со сет спојки (1/2”)

  423 ден
  -10%

  Рачна прскалка со 9 видови прскање

  279 ден
  -10%

  Рачна прскалка со контрола на палец

  522 ден
  -10%

  Рачна Пумпа Со Прскалка 1 литар

  220 ден
  -10%

  Рачна Пумпа Со Прскалка 1.5 литри

  288 ден
  -10%

  Рачна Пумпа Со Прскалка 2 литри

  256 ден
  -10%

  Статична осцилирачка прскалка до 336м2

  603 ден
  -10%

  Статична осцилирачка прскалка до 378м2

  702 ден
  -10%

  Статична осцилирачка прскалка до 418м2

  1134 ден